Onze diensten

Online Marketing Strategie

Elk bedrijf heeft een online marketing strategie nodig. Google Ads Display Netwerk biedt vele selectiemogelijkheden voor bijvoorbeeld remarketing. Je kunt op Google nu ook zoekers op algemenere zoektermen opnieuw bereiken. Of je kunt gemakkelijk winkelwagenverlaters een banner tonen met de laatst bekeken producten. De mogelijkheden binnen Google zijn legio en afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen.

Zoekmachine Marketing (SEA)

Wil jij meer traffic, terugkerende bezoekers én verkopen genereren met je website of webshop? Maak je website dan beter vindbaar door hoog te scoren in Google met zoekmachine marketing. Bijna iedere zoektocht naar een product, dienst of organisatie start online. Om het rendement van jouw webshop te verhogen, wordt er zeer specifiek getarget op de juiste groepen.

Display Marketing

Bij Display Advertising wordt er geadverteerd via online banners om producten of diensten bij de juiste ontvangers onder de aandacht te brengen. De banners kunnen zowel op branding als op performance gericht zijn. Een voorbeeld van een performance campagne is dynamische remarketing. Hierbij wordt op basis van producten die de gebruiker eerder heeft bekeken dynamisch een banner gevuld en getoond aan diezelfde gebruiker.

Google Shopping

Google Shopping is het winkelplatform van Google en één van de grootste afzetkanalen van het moment. Als adverteerder wil je het liefste geen omzet laten liggen. Google Shopping Ads zijn onmisbaar voor elke e-commerce site. Vragen over Google Shopping Campagnes? Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

Conversie Optimalisatie

Wil je het conversiepercentage van je webshop verbeteren? Slimme zet! We helpen je het maximale resultaat uit je webshop te halen met conversie optimalisatie. Genereer meer leads en verbeter het aantal conversies Creëer omzetstijging zonder extra verkeer. Of denk aan verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van je webshop.

Een Conversie gerichte Website maken?

Heb jij veel websitebezoekers en aanvragen voor informatie, maar komt er uiteindelijk nooit een opdracht uit? Dan is een grondige analyse en optimalisatie van uw website nodig. Het belangrijkste voordeel van een conversiegerichte website is het verhogen van kwalitatieve leads en uiteindelijk sales.

0
Jaar ervaring
+ 0
Blije klanten
0 k
Volgers
0
Afgeronde projecten
Google
Google 50%
Youtube
Youtube 50%
Facebook
Facebook 50%
Linkedin
Linkedin 50%

Wij houden rekening met sites die goed scoren in Google, Social media zoals Facebook, Google+ en  Linkedin, of videokanalen zoals Youtube en Vimeo, Nu.nl en Buienradar.

In Nederland is Google de absolute nummer 1. Meer dan 94% gebruikt Google als zoekmachine. Zoekopdrachten bevatten vaak de woorden Bedrijfs-, product-, service-, of een merknaam.

Ben jij klaar om een afspraak te maken?