Wat kun je van ons verwachten?

Online marketing bureau inhuren?

Zoek jij een online marketing bureau dat met jou meedenkt en haar kennis graag met jou deelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zie jij veel kansen en verbeteringen voor je bedrijf maar wordt je niet door de juiste doelgroep gevonden? Dan is het inschakelen van een marketing bureau een uitstekende oplossing.

Eerst voeren we een goed gesprek, telefonisch, via zoom of met een kop koffie ( op anderhalve meter afstand natuurlijk), waarin we erachter gaan komen wat de sterke punten van jouw bedrijf zijn. Waar wil jij je op richten, welke klanten passen daarbij? Op welke producten of diensten gaan we ons richten? 

Naar aanleiding van het gesprek krijg je een duidelijke prijsopgave. En gaan we hopelijk snel voor je aan de slag. Dat kan zijn door een compleet nieuwe campagne te maken, door de bestaande campagne te optimaliseren, of een complete nieuwe website/ webshop te bouwen. Google kijkt niet alleen naar jouw advertenties, maar ook naar je website. Die moet dus goed zijn. 

We zetten de campagne op volgens onze eigen bewezen strategie methodes. Na de start begint het optimalisatie proces. We willen zien wat er gebeurt, en daar op bijsturen. Uit het systeem komt allemaal data. Gegevens waar we wat mee kunnen! Die kunnen we gaan inzetten voor allerlei slimme manieren om jouw klanten te benaderen. Dynamische remarketing bijvoorbeeld. Waarbij je de bezoekers van je website via andere kanalen ook weer jouw advertentie laat zien. Wel eens wat op Bol.com gezocht, en daarna overal advertenties gezien voor nou juist dat ene product? Dat dus. Dat kan Bol.com, maar dat kun jij ook. En het mooie is, het werkt! En we zetten het graag voor je op. Eens in de maand krijg je een rapportage met de resultaten.

Enthousiast geworden? We geven je graag een eerste telefonische intake cadeau. En zoals beloofd zijn we helder en eerlijk, met vaste tarieven.

Wil jij klanten werven via internet? Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden!

Onze Pakketten

2/5

A Basis

Eenmalig opzetten 1 campagne. Periode 1 maand. Jij bepaalt de begin- einddatum. Opzetten campagne: eenmalig €250 Dagbudget Google vanaf €10 per dag. Totale kosten €550

4/5

B Compleet

Het complete pakket is uitgebreider dan het basispakket. Naast het adverteren ontvangt u bij dit pakket maandelijks statistieken en bieden wij advies op het gebied van marketing aan de hand van deze resultaten. Totale kosten vanaf €599 per maand.

5/5

C Premium

Het premium pakket onderscheidt zich van het complete pakket door een landelijke dekking aan te bieden met een groter budget en meer advertentiegroepen. Daarnaast zal het advies uitgebreider zijn en meer gebieden betrekken dan bij het complete pakket. Totale kosten vanaf €799 per maand.

Waarom kiezen voor Online Leadspecialist?

✔︎  Vakkundig          

✔︎    Meedenkend 

✔︎    Inzichtelijk 

 ✔︎   Responsief

 ✔︎   Meetbaar omzetverhogend 

✔︎    Bewezen succesvol 

Ben jij klaar om een afspraak te maken?